85 αντίκες τρέχουν στη Χίο

0

Tο 46ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 φιλοξενείται από τις 14 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στη Χίο

Για 3 ημέρες οι δρόμοι της Χίου θα γεμίσουν με πανέμορφα αυτοκίνητα παλαιότερων εποχών που θα λάβουν μέρος στο 46 Διεθνές Ράλλυ Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου που θα λάβει χώρα στο νησί μας σε διάφορες περιοχές της Νότιας, Κεντρικής και Βόρειας Χίου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και παλαιότερη θεσμοθετημένη εκδήλωση του Παλαιού Αυτοκινήτου στην χώρα μας, η οποία επαναλαμβάνεται από το 1972, αποτελώντας παράδοση για τους διεθνείς κύκλους ιδιοκτητών των συλλεκτών ιστορικών οχημάτων καθώς μάλιστα περιλαμβάνει στο επίσημο ημερολόγιο της «Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου («FIVA»).

Στην εκδήλωση αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 85 πληρώματα από την Ελλάδα και το Εξωτερικό (από Ευρωπαϊκές χώρες, την Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία, Ιταλία και την Τουρκία), με παλαιά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 95 ετών, τα οποία θα περιηγηθούν επί τρεις μέρες στο νησί. Τα πληρώματα που θα τα συνοδεύουν θα ανέρχονται σε πάνω από 200 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν στο νησί για 3 ημέρες, δηλαδή το λιγότερο 600 διανυκτερεύσεις. Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, άλλα και για τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και τους λάτρεις των παλαιών αυτοκινήτων που ακολουθούν τις όποιες εκδηλώσεις.

  • 313
    Shares

Άφησε σχόλιο