8 χρόνια «Απλωταριά»

0

Αν αγαπήσατε αυτήν την ιστοσελίδα, βοηθήστε μας να πάμε παρακάτω

8 χρόνια γεμάτα αγωνίες, χαρές, απογοητεύσεις, επιτυχίες, λάθη. 8 χρόνια συνεργατικής, μη-κερδοσκοπικής προσπάθειας με πολύ μεράκι από όλους τους συντελεστές. 8 χρόνια δημιουργικής πορείας σε άγνωστα μονοπάτια με οδηγό την αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 8 χρόνια ελεύθερης έκφρασης μιας παρέας που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. 8 χρόνια επικοινωνίας με όλους εσάς.

Η «Απλωταριά» μεγάλωσε και μαζί με αυτήν μεγάλωσαν οι ανάγκες της. Η ανανέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας κοστίζει πολλές εκατοντάδες ευρώ και γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας.

Το Σάββατο 22 Απριλίου στο party οικονομικής ενίσχυσης που διοργανώνουμε στο καφέ «Το Ρόδι» θα υπάρχει ένας κουμπαράς για όποιον επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά την «Απλωταριά».

Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε στο party, μπορείτε να κάνετε μια απλή δωρεά στην «Απλωταριά» χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα ή λογαριασμό PayPal. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Donate που ακολουθεί θα κατευθυνθείτε σε νέα σελίδα, όπου εκεί μπορείτε να δηλώσετε το ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε. Σημειώνουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε λογαριασμό στο Paypal για να κάνετε μια απλή δωρεά.
 

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal, επιλέξτε την πληρωμή με πιστωτική ή απλή χρεωστική κάρτα, επιλέγοντας το Continue κάτω αριστερά στη σελίδα του Paypal:

  • 40
    Shares

Βήμα του Πολιτισμού και της Πολιτικής, της Οικολογίας και της Δημιουργίας

Άφησε σχόλιο