Ο μοναδικός Γιάγκος Χαιρέτης για 2 βραδιές στην Οδύσσεια

0

Την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Μαΐου – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την «Α»

Ο Γιάγκος Χαιρέτης, χαρακτηριστικός λαουτιέρης από τα Ανώγεια, παλιό μέλος των Επισκεπτών του Γιάννη Αγγελάκα και συνεργάτης του Ψαραντώνη και του Ψαρογιώργη, εξερευνά τα όρια της κρητικής μουσικής με το λαούτο και τη φωνή του, σε ένα πρόγραμμα με τίτλό «Από την Κρήτη, ως…».

Πρόκειται για μια ειδική περίπτωση μουσικού. Πατάει γερά στην κρητική παράδοση, στη στιχουργική αλλά και στους μουσικούς της δρόμους, αλλά έχει τον τρόπο του να εκτρέπεται σε έθνικ και ροκ αυτοσχεδιασμούς. Όσοι είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν το χειμώνα στην Οδύσσεια στην πρώτη του εμφάνιση στο νησί μας, σίγουρα θυμούνται ακόμα το γεμάτο ενέργεια, πολύ πλούσιο πρόγραμμά του, που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική μουσική εμπειρία. Τηλέφωνα κρατήσεων 2271020585 & 6942222250.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για τις εμφανίσεις του Γιάγκου Χαιρέτη στην Οδύσσεια την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Γιάγκος Χαιρέτης» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

Άφησε σχόλιο