Ο Πέτρος Μάλαμας στην Οδύσσεια

2

Τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα της παράδοσης της ελληνικής μουσικής θα προσεγγίσει ο Πέτρος Μάλαμας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην Οδύσσεια – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την «Α»

Ο Πέτρος Μάλαμας (φωνή και κιθάρα) προσεγγίζει τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα της παράδοσης του Ελληνικού τραγουδιού, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην Οδύσσεια, μαζί με τον Νίκο Παπαιωάννου (λαούτο και βιολοντσέλο). Στο πρόγραμμα που παρουσιάζει θα ακούσετε τραγούδια που προέρχονται από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό τραγούδι έως τους κλασικούς συνθέτες και τους τραγουδοποιούς φιλτραρισμένα πάντα από το δικό του ύφος. Ανάμεσα σε κλασσικά τραγούδια ή ξεχασμένα διαμάντια παρουσιάζει και τα δικά του τραγούδια μέσα από τα οποία φαίνονται οι επιρροές αλλά και η δική του συνθετική ματιά.

Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε στη Σαλονίκη το 1983. Σπούδασε Θέατρο στη Σχολή Καλών Τεχνών και Μουσική στη Σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών. Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Εθνικό Θέατρο, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, την Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Αθηνών.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Πέτρου Μάλαμα στην Οδύσσεια την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Πέτρος Μάλαμας» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

  • 13
    Shares

Συζήτηση2 Σχόλια

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Η τυχερή της κλήρωσης για τη διπλή πρόσκληση ονομάζεται Βασιλική Β.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο