Σχολείο για το Mastiha portal

0

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει Σχολείο Ανοικτού Κώδικα με θέμα «Ένα portal για τη μαστίχα – Υλοποίηση στρατηγικής προώθησης της μαστίχας στο Διαδίκτυο – Mastiha Portal»

Μαστίχα

Την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης (ΤΜΟΔ) – i4M Lab (Information Management Lab) και το όλο project πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χϊου.

  1. Το Σχολείο περιλαμβάνει 10 συνεδρίες (το αντίστοιχο 5 πλήρων ημερών) και θα πραγματοποιηθεί ONLINE , κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
  2. Το Σχολείο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία, σε απολύτως πραγματικό χρόνο, στην ανάπτυξη ενός portal και μιας στρατηγικής προώθησης ενός προιόντος στο Διαδίκτυο.
  3. Το Σχολείο δεν απευθύνεται μόνον σε προγραμματιστές. Απευθύνεται προφανώς και σε προγραμματιστές με εμπειρία ανάπτυξης εφαρμογών διαχείρισης περιεχομένου στο Διαδίκτυο, με τη χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου WordPress, και στην δημιουργία ψηφιακών χαρτών.
  4. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε, έως το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015.
  5. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο δεν επιβαρύνονται οικονομικά. Το Θερινό Σχολείο Κώδικα θα διεξαχθεί στα ελληνικά. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης και μια (1) Μονάδα ECTS1.

Εγγραφή

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω του συνδέσμου https://ma.ellak.gr/list-events/eventparticipation/?events_id=4622 και πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε:

  1. Ονοματεπώνυμο και Στοιχεία Επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (τηλέφωνο και e-mail)
  2. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα (μέχρι 250 λέξεις)

Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει οπωσδήποτε εξοικείωση και εμβάθυνση στις τεχνολογίες ανοικτού λογισμικού με αντικείμενο τη διαχείριση περιεχομένου, και τους ψηφιακούς χάρτες (ανάμεσα στους σκοπούς του Σχολείου είναι η δημιουργία ψηφιακού χάρτη της παραγωγής και της εμπορίας της μαστίχας). Η αναλυτική διάρθρωση του Προγράμματος και οι ημερομηνίες των online συνεδριών θα καθορισθούν από κοινού, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίας.

Μέντορες

  • Πέτρος Καβάσαλης, Παν. Αιγαίου
  • Πανωραία Πουλάκη (υποψήφια διδάκτορας Παν. Αιγαίου): Οργάνωση Περιεχομένου
  • Μανόλης Σοφιανόπουλος (υποψήφιος διδάκτορας Παν. Αιγαίου): WordPress
  • Λία Καλαμπoύκα (μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παν. Αιγαίου): Ψηφιακοί Χάρτες
  • Μαριάνα Σταθοπούλου (μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παν. Αιγαίου): Online marketing
  • Χριστίνα Χατζηδημητράκου (τελειόφοιτη φοιτήτρια ΤΜΟΔ): WordPress

Άφησε σχόλιο