Από την Κρήτη στη Χίο και την Οδύσσεια

1

Τα αδέλφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης έρχονται στην Οδύσσεια την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να “γεμίζουν με μουσική” τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις. Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους θα μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στην Οδύσσεια άλλη μια φορά, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Μαζί τους δυο σπουδαίοι μουσικοί και δημιουργοί ο Δημήτρης Ζωγραφάκης στην κιθάρα και ο Γιώργος Σαλούστρος (Κεχρής) στην ασκομαντούρα και τα πνευστά.

Είσοδος 10€. Κρατήσεις στο 22710 20585 & 6942222250.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για τη μουσική βραδιά με τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη στην Οδύσσεια, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου. Μπείτε στην κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με το ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Αφοί Στρατάκη» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου το πρωί.

  • 7
    Shares

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Ο τυχερός της κλήρωσης ονομάζεται Ιωάννης Κ.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο