“Μαθαίνουμε να παίζουμε μαζί”

0

Αθλοπαιδιές στο πάρκο της Φάρκαινας την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 7.00 μ.μ για άτομα με ή χωρίς ειδικές δεξιότητες παρουσία καταξιωμένων αθλητών

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ίωνες Χίου διοργανώνει εκδήλωση στο πάρκο της Φάρκαινας, με σκοπό τη γνωριμία και μύηση παιδιών και μεγάλων στα αθλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, ώστε να γνωρίσουν πώς προπονούνται οι αθλητές μας και πώς βιώνουν την αναπηρία στην καθημερινότητα τους εστιάζοντας στον αθλητισμό και πόσο πολύ ωφελούνται από αυτή τη διαδικασία.

Μαζί με τους αθλητές με αναπηρία, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, θα βρεθούν σπουδαίοι αθλητές, όπως η Κέλυ Λουφάκη, πρωταθλήτρια στην ξιφασκία με αμαξίδιο, ο μαραθωνοδρόμος πρωταθλητής Χριστόφορος Μερούσης, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η επίσης διεθνή πολίστρια Μαρία Τσουρή.

Τα παιχνίδια – αγωνίσματα, όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είναι ξιφασκία με αμαξίδιο, σκυτάλη, μπάσκετ, μπότσια και πινγκ πονγκ. Θα γίνουν μίνι τουρνουά και θα αναδειχθούν νικητές με βραβείο το μπλουζάκι του Σωματείου Ίωνες.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην εκστρατεία «Βοήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί», που στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά του λεωφορείου για τις μετακινήσεις των μελών της ομάδας. Γι’ αυτό το σκοπό θα υπάρχει εθελοντική συνεισφορά για όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθειά αυτή.

Για την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων το Σωματείο Ίωνες παρακαλεί να δηλωθούν εγκαίρως οι συμμετοχές στο γραφείο του, Δημοκρατίας 8 ή στο τηλέφωνο 22710 20835, αλλά και στο facebook στη σελίδα Iones Amea.

  • 10
    Shares

Άφησε σχόλιο