Για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας

0

Εκδήλωση από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 π.μ στο Γυμνάσιο Βολισσού με Λυκειακές τάξεις «Μιχάλης Παπαμαύρος»

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου βρίσκεται και αυτή τη σχολική χρονιά στο πλευρό των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών, με κύριο μέλημα την προάσπιση και την προαγωγή της ψυχικής υγείας στο χώρο της εκπαίδευσης. Μετά από πρόσκληση του κυρίου Σωτήρη Παραδείση, διευθυντή Γυμνασίου-Λυκείου Βολισσού θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τη στάση των μαθητών και των γονέων απέναντι στη διαφορετικότητα και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Γυμνάσιο Βολισσού με Λυκειακές τάξεις «Μιχάλης Παπαμαύρος». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα μιλήσουν οι κυρίες Φωτεινή Ελβίσα Φρροκάι, ψυχολόγος, Ελένη Πίπα, κοινωνική λειτουργός και Μαρία Δαμασιώτη, Νοσηλεύτρια.
Θα ακολουθήσει ομιλία από την κυρία Αριέτα Ειρήνη Νταούτη, ασκούμενη δικηγόρο με θέμα: Νομική Αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους γονείς με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση τους για την αντιμετώπιση φαινομένων ενδοσχολικής βίας και τέτοιων συμπεριφορών στα παιδιά τους.

Άφησε σχόλιο