Στην Οδύσσεια “Για μια γυναίκα”

1

Ο Δαυίδ Ναχμίας και η Χρυσούλα Στεφανάκη σε μια παράσταση με τραγούδια του Μεσοπολέμου με τίτλο “Για μια γυναίκα” την Παρασκευή 24 και το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου στην Οδύσσεια – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Για τους νοσταλγούς του ρομαντικού φλερτ, των όρκων αιώνιας αγάπης και των μυστικών ραντεβού, ο Δαυίδ Ναχμίας, συνθέτης, πιανίστας και ακούραστος μελετητής της μουσικής του Μεσοπολέμου και η εξαιρετική ερμηνευτής Χρυσούλα Στεφανάκη θα παρουσιάσουν στις 24 και 25 Νοεμβρίου στην Οδύσσεια την παράσταση που μάγεψε τους Αθηναίους την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένα πρόγραμμα με γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια των Κώστα Γιαννακίδη, Μιχάλη Σογιούλ, Αττίκ, Νίκου Γούναρη και άλλων.

Είσοδος θεάματος 10 ευρώ

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση με τραγούδια του Μεσοπολέμου με τίτλο “Για μια γυναίκα” την Παρασκευή 24 και το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου στην Οδύσσεια. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Δαυίδ Ναχμίας-Χρυσούλα Στεφανάκη» στο agenda@aplotaria.gr. Oι τυχεροί αναγνώστες μας θα ενημερωθούν μέσω email την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου το πρωί.

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Η τυχερή της κλήρωσης για τις μουσικές παραστάσεις των Δαυίδ Ναχμίας-Χρυσούλα Στεφανάκη στην Οδύσσεια ονομάζεται Λ.Κ.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο