Λαϊκό γλέντι την Κυριακή της Αποκριάς στην Οδύσσεια

0

Ο Μάκης Σεβίλογλου έρχεται για πρώτη φορά στη Χίο την Κυριακή της Αποκριάς στις 18 Φεβρουαρίου – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Ο Μάκης Σεβίλογλου έρχεται για πρώτη φορά στη Χίο και την Οδύσσεια και υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή» στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραϊτη. Θα ακουστούν τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό» και την καινούρια του δισκογραφική δουλειά «Ανάποδη Ψυχή». Τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Βασίλη Καρρά και άλλους.  Αλλά θα ακουστουν και ανέκδοτα τραγούδια, γνωστές αγαπημένες μελωδίες άλλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, «Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα»…

Ο Μάκης Σεβίλογλου θα είναι παρέα με τους  Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα, Δημήτρη Κίτσιο στο κοντραμπάσο που μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να τραγουδήσουμε, ν’ αγκαλιαστούμε και να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς, και, γιατί όχι, να χορέψουμε.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για την μουσική βραδιά με τον Μάκη Σεβίλογλου στην Οδύσσεια την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Μάκης Σεβίλογλου» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

 

Άφησε σχόλιο