Ρεμπέτικη Ανθολογία στην Οδύσσεια

1

Με το Δημήτρη Μηταράκη και το Βασίλη Σκούτα την Παρασκευή 18 Μαΐου στην Οδύσσεια – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α” 

Ο Βασίλης Σκούτας και ο Δημήτρης Μηταράκης γνωρίστηκαν το 2003 σε ορχήστρες στα ρεμπετάδικα της Αθήνας όπου έπαιζαν κιθάρα ο πρώτος και ακορντεόν ο δεύτερος.

Σύντομα διαπίστωσαν ότι και σαν ντουέτο το διασκεδάζουν εξίσου καλά παίζοντας τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα και σμυρναίικα, προσπαθώντας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις παικτικές και φωνητικές τους ικανότητες.

Αγαπημένοι συνθέτες πολλοί… Σκαρβέλης, Καρίπης, Τούντας, Περιστέρης, Μάρκος, Τσιτσάνης, Χατζηχρήστος αλλά και Τζουανάκος και πάει λέγοντας.

Οι εκτελέσεις των κομματιών πολλές φορές ξεφεύγουν από την απλή αναπαραγωγή της πρώτης εκτελέσεως, με διάφορα αρμονικά ή και ρυθμικά πειράγματα ανάλογα με τη διάθεση, με σεβασμό όμως πάντοτε στο χρώμα.

Στη Χίο έρχονται για πρώτη φορά και θα σας περιμένουν την Παρασκευή 18 Μαΐου στην Οδύσσεια, σε μια βραδιά-γιορτή για το ρεμπέτικο τραγούδι.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για τη μουσική βραδιά με τους Δημήτρη Μηταράκη και Βασίλη Σκούτα  στην Οδύσσεια, την Παρασκευή  18 Μαΐου. Μπείτε στην κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Ρεμπέτικη Ανθολογία» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Ο τυχερός της κλήρωσης ονομάζεται Μ.Μ.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο