Και με τη βούλα το Τμήμα Τουρισμού στη Χίο

0

Tην Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ψηφίστηκε διάταξη νόμου, με βάση την οποία ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου «Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού», ενταγμένο στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης, με έδρα τη Χίο

Το νέο Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα ενταχθεί κανονικά στο μηχανογραφικό δελτίο των τελειόφοιτων Λυκείου – υποψηφίων φοιτητών και φοιτητριών – τους αμέσως επόμενους μήνες στο Επιστημονικό Πεδίο: «Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική». Κατά αυτόν τον τρόπο, τον Σεπτέμβριο του 2017 η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, θα υποδεχθεί τους πρώτους φοιτητές και φοιτήτριες, του νεοϊδρυθέντος τμήματος.

Με την εξέλιξη αυτή, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της χιακής κοινωνίας που πέρασε από 40 κύματα και προστίθεται άλλο ένα τμήμα στα 3 που ήδη λειτουργούν στη Χίο: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Με την ίδρυση του Τμήματος Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα λειτουργούν 17 τμήματα και των 5 σχολών, σε 6 νησιά και 2 γεωγραφικές περιφέρειες.

  • 22
    Shares

Άφησε σχόλιο