Ημερίδα για την Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα

0

Στις 5 Ιουλίου, Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Το Δίκτυο Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ, στοχεύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη της Χίου, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Συνεταιριστική Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές και Πρακτικές» το Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014. Για το Δίκτυο η βιώσιμη συνεργατική και συνεταιριστική ιδεολογία και η επιτυχημένη σύνδεσή της με την καθημερινή επιχειρηματική πρακτική μπορεί να αποτελέσει τη λύση στην οικονομική κρίση που πλήττει τους κατοίκους στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Η επιλογή της ημέρας διεξαγωγής της ημερίδας δεν είναι τυχαία. Η 5η Ιουλίου (όπως και κάθε πρώτο Σάββατο του Ιουλίου) είναι, εφέτος, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ. Η ημερίδα πραγματοποιείται, επίσης, υπό την αιγίδα (και υποστήριξη) της UNESCO Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, του Ερευνητικού Εργαστηρίου Marketing-Finance του Παν/μιου του Μάαστριχτ, το Παν/μιο Αιγαίου, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), Διεθνές Κέντρο Ανώτατων Μεσογειακών Αγρονομικών Σπουδών και την εθελοντική ομάδα ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο διεξαγωγής της ημερίδας και τις εγγραφές για συμμετοχή θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Νίκος Καλογεράς μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνση: network.amades@gmail.com ή nikos.amades@gmail.com και μέσω skype: pelineο.

Άφησε σχόλιο