Ξεκινάει το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο

0

Απευθύνεται σε παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οικογενειών ανέργων και οικονομικά αδυνάμων

σχολείο

Με «βασικό μάθημα» την αλληλεγγύη, το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου απευθύνει πρόσκληση σε μαθητές δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που οι ίδιοι και οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να δηλώσουν ότι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μας.

Η δομή αυτή δεν είναι ούτε επιθυμεί να γίνει δωρεάν φροντιστήριο, στόχος μας είναι να ενισχυθούν οι οικογένειες που η οικονομική πίεση στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επειδή η Παιδεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού όπως και η ισότητα στην διαδικασία πρόσβασης της γνώσης αλλά και στο περιεχόμενο της γνώσης συμβάλλουμε στην υπέρβαση των ταξικών φραγμών λειτουργώντας αυτοοργανωμένα και αλληλέγγυα», αναφέρει στο κάλεσμά της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου.

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου και σε οικογένειες ανέργων και οικονομικά αδυνάμων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2271044056.

Άφησε σχόλιο