Τα Chios Cooking Lessons “μετακομίζουν” στην Αμανή

0

Τρίτη χρονιά για τα Μαθήματα Χιώτικης Μαγειρικής, που παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και τοπικά προϊόντα και παρουσιάζουν στους επισκέπτες του νησιού γεύσεις της “Μυροβόλου Χίου”

Τα Chios Cooking Lessons αφήνουν τα αρχοντικά του Κάμπου και μετακομίζουν στον Εγρηγόρο, στην αυλή του οινοποιείου Αριούσιος. Τα Μαθήματα Χιώτικης Μαγειρικής αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση προς τους επισκέπτες του νησιού μας, που επιθυμούν να δημιουργήσουν και βεβαίως να γευτούν χιώτικα παραδοσιακά εδέσματα με την καθοδήγηση της “Χιώτισσας νοικοκυράς”.

Φέτος, στην τρίτη τους χρονιά, τα Μαθήματα Χιώτικης Μαγειρικής υπόσχονται μια τετράωρη πανδαισία γεύσεων για τους μαθητές-επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν βήμα-βήμα παραδοσιακές Χιώτικες και Ελληνικές συνταγές συνοδεία μουσικής, καφέ, Χιώτικου κρασιού, Χιώτικης μπύρας και Xιώτικων αναψυκτικών και στο τέλος να απολαύσουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους.

Τα Chios Cooking Lessons θα βρίσκονται φέτος στον αύλειο χώρο του οινοποιείου της Αριούσιος ΑΕ στον Εγρηγόρο, από τις 29 Μαΐου και κάθε Τρίτη μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή, σε μικρά γκρουπ των 10 ατόμων το μέγιστο, κοστίζει 40 ευρώ.

  • 85
    Shares

Άφησε σχόλιο