Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για παιδιά στο Μουσείο Μαστίχας

0

Το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο

Εορταστικό χρώμα θα πάρει το Μουσείο της Μαστίχας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα φιλοξενήσει χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 13:30, θα στο Μουσείο Μαστίχας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω παράλληλες δράσεις για παιδιά:

  • Εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεστών, για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών. Με απλά υλικά και χαρούμενη διάθεση οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά στολίδια για να στολίσουν τον χριστουγεννιάτικο σχίνο.
  • Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με το PanDora’s Kitchen, για παιδιά ηλικίας 8 έως 9 ετών. Οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα παρασκευάσουν και θα στολίσουν χριστουγεννιάτικα cupcakes με κρέμα μαστίχας και ζαχαρόπαστα.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00)

Άφησε σχόλιο