Το καλοκαίρι της Φωτογραφικής Λέσχης

0

Η Φωτογραφική Λέσχη Χίου και φέτος όπως κάθε καλοκαίρι, θα διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων που αφορούν στην τέχνη της φωτογραφίας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

Έκθεση με θέμα “Σιωπή” στο Citrus

Έκθεση μελών της Φωτογραφικής Λέσχης στον πολυχώρο Citrus στον Κάμπο της Χίου από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 30 Ιουλίου με θέμα τη “σιωπή”.

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Νεμποτι

26 με 28 Ιουλίου, Η Φωτογραφική Λέσχη συμμετέχει στο Φεστιβάλ Νεμποτι με δύο δράσεις στην Καλαμωτή. Αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ, θα βρείτε εδώ: http://nebotifestival.com/.

Πρώτη Δράση
Την Παρασκευή το απόγευμα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης θα διοργανώσουν ένα σεμινάριο φωτογραφίας για παιδιά ηλικίας 10 – 15 ετών. Στη συνέχεια με τη βοήθεια μελών της ΦΛΧ θα γίνει φωτογραφική εξόρμηση στα χωριά, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη, όσα έμαθαν. Τέλος, θα γίνει προβολή των φωτογραφιών που τράβηξαν τα παιδιά και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση πάνω σε αυτές.

Δεύτερη Δράση
Την Κυριακη το απόγευμα, από τις 19.00 00 έως τις 21.00 στην Καλαμωτή, σε ένα υπαίθριο στούντιο, που θα στηθεί από τη Λέσχη, θα γίνει φωτογράφιση κατοίκων του χωριού με αγαπημένα τους, προσωπικά αντικείμενα.

Έκθεση με θέμα “Μεγάλοι φωτογράφοι” στο Citrus

Στον πολυχώρο Citrus, από τις 17 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, οι νέοι μαθητές της Λέσχης που παρακολούθησαν τα μαθήματα της τον χειμώνα του 2017-18, παρουσιάζουν το project της πρακτικής τους άσκησης που είναι η μίμηση των τεχνικών, του στυλ και της θεματολογίας φωτογράφων που άφησαν εποχή στην ιστορία της φωτογραφίας.

Σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες και οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν ελαφρά.

Άφησε σχόλιο