Ελάτε να λερωθούμε άφοβα!

0

Το Color Terrorista επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτυ γεμάτο χρώμα και μουσική το Σάββατο 12 Αυγούστου στο Beach Bar Carpe Diem στο Βίρι

Όπως και πέρυσι, τουλάχιστον 9ώρες ασταμάτητης μουσικής από reggae roots ως dub και jungle, με παράλληλα acts. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Tι είναι το Color Terrorista

Eίναι το μεγαλύτερο πάρτυ χρωμάτων στη Χίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στην όμορφη παραλία Βίρι. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στις 15.00 θα παρουσιαστεί το καινούργιο κοκτέϊλ “Terrorista”, με τη μοναδική χιώτικη βότκα “Νew Village”, που φτιάχθηκε ειδικά για εκείνη τη μέρα! Στις 16.00 θα ξεκινήσει το party με Live-Painting Show, όπου οι πιο τυχεροί θα κερδίσουν τα limited edition μπλουζάκια και καπέλα που θα φτιαχτούν εκείνη τη στιγμή. Περίπου στις 17.00 θα γίνει η πρώτη ομαδική ρίψη και μετά από αυτό ο “πόλεμος” χρωμάτων θα ξεκινήσει επίσημα. Το πάρτυ θα κλείσει με ένα show με πυροτεχνήματα, μετά τη δύση του ηλίου.

Color Terrorista promo

Posted by COLOR Terrorista on Thursday, July 27, 2017

Τη βάψατε

Μπορείτε να προμηθευτείτε με έκπτωση πολύχρωμη σκόνη σε ειδικά σακουλάκια, είτε μεμονωμένα, είτε σε πεντάδες ή σε συνδυασμό με την αγορά colorterrorista καπέλου ή μπλούζας στο κατάστημα Babble Chios μέχρι και την Παρασκευή 11.08! Εφόδια, δηλαδή χρώματα, θα πωλούνται και στην “εμπόλεμη ζώνη” την ημέρα του πάρτυ στο Βίρι.

Συμβουλές προς τους αρχάριους

Οι διοργανωτές συνιστούν σε όσους τολμήσουν να συμμετάσχουν στο Color Terrorista να μη φέρουν τη δική τους αυτοσχέδια σκόνη και σεβαστούν όσους δεν θέλουν να συμμετάσχουν. Προτείνουν στους συμμετέχοντες να φορούν λευκά ρούχα για να δείχνουν πιο εντυπωσιακοί μετά τη ρίψη της σκόνης και ενημερώνουν ότι η σκόνη, που είναι φυτική και ειδικά κατασκευασμένη χωρίς επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, φεύγει με μια απλή πλύση στο πλυντήριο. Ωστόσο για καλό και για κακό, μη φορέσετε τα αγαπημένα σας ρούχα.

  • 56
    Shares

Άφησε σχόλιο