Ομιλία για “Τα λίπη και τα έλαια στη μαγειρική” και την “Διατροφική αξία του μελιού”

0

την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου

Μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με προσκεκλημένο τον κ. Γεώργιο Μπόσκου, Επίκουρο Καθηγητή Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου διοργανώνουν ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικών Eπιστημών Nομού Xίου και το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Βορείου Αιγαίου.

«Τα λίπη και τα έλαια στη μαγειρική» και «Η διατροφική αξία του μελιού» είναι τα δύο θέματα που θα αναπτύξει ο κ. Μπόσκου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου.

  • 22
    Shares

Άφησε σχόλιο