«Η μάγισσα μου μισούσε τα κάλαντα» στην Πινακοθήκη

0

Το Θεατρικό Σχήμα “Σκηνοβάτες” συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χίου παρουσιάζοντας το γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλλα – Η μάγισσα μου μισούσε τα κάλαντα», σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Παυλιδάκη

Λίγα λόγια για το έργο

Η μάγισσα Φρικαντέλα μισεί αφάνταστα όλα τα καλά. Δε χορεύει καλαματιανό. Χορεύει µόνο κακαματιανό. Δεν τρώει ποτέ της καλαμαράκια. Τρώει µόνο κακαμαράκια. Δεν πίνει πορτοκαλάδα, µόνο πορτοκακάδα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, μισεί τα κάλαντα. Όταν, λοιπόν, παραμονές πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών, τους κλέβει τις φωνές τους και τις φυλακίζει σε μπαλόνια. Η απολαυστική περιπέτεια συνεχίζεται στο κάστρο της μάγισσας, στα μαγικά δωμάτια του οποίου, τα παιδιά αναζητούν τα μπαλόνια µε τις κλεμμένες φωνές τους.

Παίζουν

Φρικαντέλα: Μίτση Λεγάτου
Παιδιά: Δέσποινα Τουρλιώτη, Δημήτρης Μπαχάς, Μαρούσα Μαμμά , Γρήγορης Παπαμικρούλης και Μαρία Αυγουστίδη.

Παραστάσεις

Η παράσταση θα ανέβει στη Δημοτική Πινακοθήκη στις 20 και 27 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Επιπλέον αυτών θα υπάρξουν δυο ακόμα παραστάσεις. Η πρώτη θα δοθεί στον “Οίκο Αγάπης” την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 19.00 και η δεύτερη στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Φρουρίου «Άγιος Γεώργιος» (πλατεία Φρουρίου) με ώρα έναρξης 19.00.

Άφησε σχόλιο