Ο Βαγγέλης Γερμανός στην Οδύσσεια

1

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την «Α»

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο Βαγγέλης Γερμανός θα βρεθεί στο φιλόξενο μουσικό στέκι της Χίου την Οδύσσεια για να μας ταξιδέψει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και την φωνή του… Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα… και τόσα άλλα αγαπημένα τραγούδια από την πολυετή διαδρομή του στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ένας μαθηματικός του συναισθήματος που στα τραγούδια του λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξή μας, με “εργαλεία” του την απλότητα και την αμεσότητα. Ένας σπουδαίος έλληνες τραγουδοποιούς, που ισορροπεί ανάμεσα στον αντισυμβατικό ροκά και τον τρυφερό ερμηνευτή.

Πληροφορίες

  • Είσοδος 10€
  • Ώρα προσέλευσης 22:00
  • Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2271020585

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Βαγγέλη Γερμανού στην Οδύσσεια το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με το ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Βαγγέλης Γερμανός» στο agenda@aplotaria.gr. Ο τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το πρωί.

Posted by Vaggelis Germanos on Friday, August 31, 2018

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Η τυχερή της κλήρωσης για τη διπλή πρόσκληση για την αυριανή εμφάνιση του Βαγγέλη Γερμανού στην Οδύσσεια ονομάζεται Δ.Μ.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο