Ο Βασίλης Καζούλης επιστρέφει στη Χίο

2

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται ξανά στο νησί μας για μια εμφάνιση στην Οδύσσεια το Σάββατο 19 Μαΐου – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Ο Βασίλης Καζούλης από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…

Μαζί του αυτή τη φορά στα πλήκτρα και στη φωνή η εξαιρετική Ιωάννα Καβρουλάκη.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για τη μουσική βραδιά με το Βασιλή Καζούλη  στην Οδύσσεια, το Σάββατο  19 Μαΐου. Μπείτε στην κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Βασίλης Καζούλης» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

  • 18
    Shares

Συζήτηση2 Σχόλια

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Η τυχερή της κλήρωσης για τη διπλή πρόσκληση ονομάζεται Κ.Ρ.

    Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο