«Η δεξιά τσέπη του ράσου» και «Η άλωση της Κωσταντίας» ταξιδεύουν στο Παρίσι

0

Παρουσιάζονται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο «Maison de la Grèce» της Γαλλικής πρωτεύουσας, παρουσία του συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη

Εδώ και δέκα χρόνια περίπου ο Γιάννης Μακριδάκης αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελληνική λογοτεχνία και τα βιβλία του έχουν κατακτήσει μια μόνιμη θέση στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού της χώρας , αλλά και του εξωτερικού, καθώς κάποια από αυτά έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά και τα τουρκικά.

Με αφορμή τις πρόσφατες μεταφράσεις των βιβλίων του «Η δεξιά τσέπη του ράσου» και «Η άλωση της Κωσταντίας» στη γαλλική γλώσσα, θα γίνει παρουσίαση της γαλλικής τους έκδοσης στο « Maison de la Grèce» (16 rue Mesnil Paris 16ème) στο Παρίσι, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ., όπου θα διαβαστούν αποσπάσματα των βιβλίων στις 2 γλώσσες από τη μεταφράστρια κ. Μονίκ Λυράνς και τον κ. Νίκο Γραικό, διευθυντή του συλλόγου «Φωνή Γραφή», που έχει την έδρα του στο Παρίσι και διοργανώνει την εκδήλωση. Μετά το τέλος της παρουσίασης, στην οποία θα βρίσκεται και ο ίδιος ο συγγραφέας, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, μέλη του συλλόγου και πολλούς φιλέλληνες.

Άφησε σχόλιο