Ανδρέας Μιχαηλίδης: Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια

0

Ανοιχτή επιστολή εν όψει της παλλαϊκής κινητοποίησης της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου

Ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης καλεί τους Χιώτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνεται και στο νησί μας την Τετάρτη 11/2 στις 17:30 στην Πλατεία Βουνακίου και τονίζει ότι ο αγώνας που δίνεται αυτές τις μέρες δεν είναι αγώνας μιας κομματικής πλειοψηφίας, αλλά αγώνας όλης της χώρας για το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας. Αναλυτικά η επιστολή:

Φωτογραφία: Γιάννης Βούλγαρης
Φωτογραφία: Γιάννης Βούλγαρης

Αγαπητοί φίλοι

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Εurogroup με θέμα την Ελλάδα, σε όλη τη χώρα διοργανώνονται κινητοποιήσεις για τη στήριξη των θέσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Αυθόρμητες κινητοποιήσεις, με μαζική συμμετοχή των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν ήδη σε πολλές μεγάλες πόλεις. Σε διεθνές επίπεδο, επιστολή στήριξης της ελληνικής προσπάθειας υπέγραψαν 300 Ευρωπαίοι διανοούμενοι και δράσεις οργανώνονται για τις 11 και 14 Φλεβάρη σε πολλές χώρες, με στόχο την υποστήριξη της χώρας μας κατά την διαπραγμάτευση.

«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια» και στηρίζουμε το κάλεσμα για κινητοποίηση. Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Στηρίζουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης η οποία σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία των Κρατών μελών.

Ο αγώνας που δίνει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση μας δεν είναι αγώνας μιας κομματικής πλειοψηφίας, αλλά αγώνας όλης της χώρας, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, αγώνας όλων μας για το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ας συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 5.30 μ.μ, στην πλατεία Βουνακίου της Χίου.

Ιατρός, Δρ. Ιατρικής.

Άφησε σχόλιο