Ο Στάθης Δρογώσης και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στην Οδύσσεια

2

Μια μουσική βραδιά με τους Στάθη Δρογώση και Βαγγέλη Μαρκαντώνη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην Οδύσσεια – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μας γυρνούν πίσω στα βασικά. Με ένα πιάνο, μια κιθάρα, δύο φωνές, πολλές φυσαρμόνικες και ένα αυτοκίνητο, γυρνούν την Ελλάδα και αποδίδουν τα τραγούδια τους σε ακουστικές version που αναδεικνύουν τις ιστορίες και τα συναισθήματα που κρύβονται μέσα τους.

«Μην το πεις πουθενά», «Συγχώρεσέ με», «Βιαστικό πουλί του Νότου» και πολλά ακόμα τραγούδια του Στάθη παίρνουν την πιο λιτή και πιο δυναμική τους εκδοχή. «Άλεφ», «Ξένη Γη», «Ο Φεβρουάριος κι εσύ» έχουν τη θέση τους στο πρόγραμμα δίνοντας περισσότερη έμφαση στα κιθαριστικά ριφ του Βαγγέλη. Οι δύο τραγουδοποιοί πάνω στη σκηνή, σε μία διαρκώς ασταθή ισορροπία καταργούν τα σύνορα μεταξύ κοινού και πάλκου και γυρνούν πίσω στα βασικά: παίζουν μουσική.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για την μουσική βραδιά με τον Στάθη Δρογώση και τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη στην Οδύσσεια την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Δρογώσης-Μαρκαντώνης» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

Συζήτηση2 Σχόλια

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Η τυχερή της κλήρωσης για τη διπλή πρόσκληση για το σημερινό Live των Δρογώση-Μαρκαντώνη ονομάζεται Β.Β.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο