Ο Βασίλης Καζούλης για μια βραδιά στην Οδύσσεια

2

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Βασίλης Καζούλης στη Χίο για μια μοναδική βραδιά στην Οδύσσεια το Σάββατο 24 Μαρτίου – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την “Α”

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορεινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, όλα αυτά τα χρόνια ο Βασίλης Καζούλης παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά.

Ώρα προσέλευσης: 22:00
Για κρατήσεις: 22710 20585
Είσοδος θεάματος: 8 ευρώ

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για την μουσική βραδυά με τον Βασίλη Καζούλη στην Οδύσσεια το Σάββατο 24 Μαρτίου. Μπείτε στην κλήρωση για την διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Βασίλης Καζούλης» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή το πρωί.

  • 7
    Shares

Συζήτηση2 Σχόλια

  1. ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

    Ο τυχερός της κλήρωσης για τη διπλή πρόσκληση για την εμφάνιση του Βασίλη Καζούλη στην Οδύσσεια ονομάζεται Π.Σ.

    Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην κλήρωση.

Άφησε σχόλιο