Η Χίος λέει όχι στη Χρυσή Αυγή

0

Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου ύστερα από πρόταση της Χιακής Συμπολιτείας

Φωτογραφία αρχείου από την προηγούμενη επίσκεψη του υπόδικου Γιάννη Λαγού, αλλά και του επίσης υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη, στη Χίο

Ανεπιθύμητα πρόσωπα χαρακτηρίζονται στο ομόφωνο ψήφισμά του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου τα μέλη της Χρυσής Αυγής που προτίθεται να επισκεφτούν τη Χίο στις 31 Ιανουαρίου για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Golden Sand με τον προκλητικό τύπο «Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής».

Συγκεκριμένα στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η σύμβουλος της Χιακής Συμπολιτείας Δέσποινα Τσαρδάκα κατέθεσε το παρακάτω ψήφισμα, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό:

«Καταδικάζεται η προκλητική εκδήλωση της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Τα υπόδικα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στη Χίο. Η Χίος της Εθνικής Αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας».

Αφίσα που εκδόθηκε στο πλαίσιο της αντιφασιστικής κινητοποίησης που έχει ξεκινήσει στη Χίο

Άφησε σχόλιο