Ζητούνται εθελοντές από τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ

0

Το Δίκτυο Εθελοντών του Π.Σ. ΑμεΑ ζητά Εργοθεραπευτή, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Δάσκαλο Ειδικής Αγωγής, Θεατρολόγο, αλλά και όποιον καλοπροαίρετο θέλει να διαθέσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του

Το Δίκτυο Εθελοντών του Παγχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ ιδρύθηκε το έτος 2013 και έκτοτε λειτουργεί υποστηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου. Επειδή όμως οι ανάγκες των μελών του Συλλόγου αυξάνονται, οι υπάρχοντες εθελοντές δεν επαρκούν για την στήριξη όλων των απαιτούμενων δράσεων του Συλλόγου. Για τον λόγο αυτό ο Π.Σ. ΑμεΑ παρακαλεί όσους από τις παρακάτω ειδικότητες διαθέτουν λίγο χρόνο και θα ήθελαν να τον προσφέρουν στα Άτομα με Αναπηρία να επικοινωνήσουν με τις υπεύθυνες του Δικτύου Εθελοντών Π.Σ.Α.μεΑ. Μπινίκου Ελευθερία, τηλ. 6940181899 και Κάβουρα Κλαίρη, τηλ. 6970013452 για να δηλώσουν το χρόνο και τη συχνότητα της Εθελοντικής τους προσφοράς.

Στην παρούσα φάση ο Σύλλογος έχει ανάγκη από:

  • Εργοθεραπευτή
  • Ψυχολόγο
  • Κοινωνική Λειτουργό
  • Δάσκαλο Ειδικής Αγωγής
  • Θεατρολόγο

Βεβαίως, το Δίκτυό Εθελοντών του Παγχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ δέχεται κάθε καλοπροαίρετο που μπορεί να διαθέσει χρόνο και αγάπη για τα παιδιά και τους ενήλικες Άτομα με Αναπηρία, ακόμα και χωρίς να διαθέτει κάποια από τις προαναφερθείσες ειδικότητες.

Άφησε σχόλιο