“Το παιχνίδι της εξαπάτησης” παρουσιάζεται σήμερα στο Cine Κήπος

0

Το νέο βιβλίο του Αντώνη Σφαλή παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο δημοτικό θερινό σινεμά

Μια νέα κοπέλα χτυπάει πόρτες μοιράζοντας δείγματα. Μια καθηγήτρια δέχεται απειλές από μαθητή της. Μπορεί κάποιος να εξαφανιστεί μέσα από κλειδωμένο δωμάτιο; Πώς αναζωογονείται ένας γάμος; Ποιος ήταν o Επιμενίδης ο Κρης και τι γυρεύουν τα παράδοξά του σε μια διαθήκη του 21ου αιώνα; Πώς βρέθηκε το ημερολόγιο του κοριτσιού στα χέρια της δασκάλας και πως θα αντιδράσει αυτή στο τρομερό μυστικό του; Εννέα μικρές ιστορίες για την κρυφή πλευρά των πραγμάτων και για όσα επιτρέπουμε να μας εξαπατούν καθημερινά.

Εννέα μικρές ιστορίες για την κρυφή πλευρά των πραγμάτων και για όσα επιτρέπουμε να μας εξαπατούν καθημερινά περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του Αντώνη Σφαλή και των εκδόσεων Άλφα Πι, που παρουσιάζεται σήμερα στο Cine ΚΗΠΟΣ, στο δημοτικό κήπο της Χίου, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 7.30 μμ το απόγευμα.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο γνωστός σε όλους μας Κώστας Ζαφείρης και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ θα γίνει και θεατρική απόδοση των διηγημάτων από την Μαρούσα Μάμμα, τη Δήμητρα Μασούρα, τον Μανώλη Στάθη και τον Γιώργο Παυλιδάκη.

  • 3
    Shares

Άφησε σχόλιο