«Πάμε σαν άλλοτε» στην Οδύσσεια

0

Ο Δαυίδ Ναχμίας σε μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στην «Οδύσσεια» – Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά κερασμένα από την «Α»

Ο πιανίστας και συνθέτης Δαυίδ Ναχμίας συνεχίζει την αναδρομή του στην παλιά Αθήνα και επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο νησί μας, για να μας ταξιδέψει στις μελωδίες του Αττίκ, της Δανάης, της Βέμπο, του Σουγιούλ και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, μαζί με τον Θάνο Πολύδωρα και την Αντωνία Χαλλιορή. Αν θέλετε να απολαύσετε νοσταλγικά  τραγούδια όπως «Πόσο λυπάμαι», «Ας ερχόσουν για λίγο», ‘Μια ζωή την έχουμε», δεν έχετε παρά να «κατηφορίσετε» προς την Οδύσσεια, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση

Η Απλωταριά προσφέρει μια διπλή πρόσκληση με τα πρώτα ποτά δωρεάν για τη μουσική βραδιά με το Δαυίδ Ναχμία στην Οδύσσεια, το Σάββατο  20 Οκτωβρίου. Μπείτε στην κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση στέλνοντας email με τo ονοματεπώνυμό σας και θέμα «Δαυίδ Ναχμίας» στο agenda@aplotaria.gr. O τυχερός αναγνώστης μας θα ενημερωθεί μέσω email την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το πρωί.

Άφησε σχόλιο