Μια Πανσέληνη Μαγική νύχτα για τον Μίκη Θεοδωράκη

0

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 20.30 στο Ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων «Αδαμάντιος Λεμός»

Η Χορωδία Χίου, μετά την ιστορική παράσταση αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, και στην οποία συμμετείχε το καλοκαίρι του 2017, θα επιχειρήσει να μεταφέρει μια μικρογραφία αυτής της μαγείας στην γενέτειρα νήσο του ιδίου του συνθέτη. Η Πανσέληνη Μαγική Νύχτα όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της συναυλίας, υπόσχεται να μαγέψει όσους ζήσουν αυτή την εκπληκτική συγκινητική εμπειρία μέσα από το χορωδιακό έργο του μεγάλου μας δημιουργού.

Από το Καλλιμάρμαρο λοιπόν, στο Ανοιχτό Θέατρο Α. Λεμού των Καρδαμύλων, η Χορωδία Χίου, το πρωτοεμφανιζόμενο νεοσύστατο Σολιστικό Σύνολό της και οι νέοι καλλιτέχνες: η Σοπράνο Δροσιέλα Καλούδη, η Μέτζο Ελένη Ντούλη και ο Τενόρος Πέτρος Τζιώτης, θα ντύσουν με φως και «κόσμο» τις ψυχές μας.

Υπό την μπαγκέτα της αρχιμουσικού Αγγέλας Τσιμπιρλού μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών θα πλαισιώσει τους χορωδούς: η Τούλα Φραγκάκη στο πιάνο, ο Σωκράτης Γανιάρης στα κρουστά, ο Χριστόφορος Mαστοράκης στην κιθάρα και στο μαντολίνο, ο Επαμεινώνδας Συλαΐδης στο μπουζούκι και ο Νίκος Κοταράς στο κόντρα μπάσο. Τη μαγική μουσική συντροφιά θα συμπληρώσει επιλεγμένη χορευτική ομάδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Θυμιανών.

Πληροφορίες

  • Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Πυξίδα, Πάπυρος, σε όλα τα καταστήματα “Χαρά’” & στο ζαχαροπλαστείο Μονιώδη (τέως Αυγουστάκη).
  • Τιμή εισιτήριου στο θέατρο 10 ευρώ (άνεργοι και φοιτητές 5 ευρώ) και στα καταστήματα προπώλησης 8 ευρώ (άνεργοι και φοιτητές 4 ευρώ)

Δωρεάν μετάβαση στο Θέατρο Καρδαμύλων & επιστροφή

Στις 28 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.15 μπροστά στη Δημαρχεία θα ξεκινήσει το πούλμαν που θα μεταφέρει όσους δεν έχουν μέσο να μεταβούν στο θέατρο Α. Λεμός. Μετάβαση και επιστροφή δωρεάν για 50 μόνο άτομα. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο: chioschoir@gmail.com ή στο τηλ: 697 66 122 30

Μέρος των εσόδων για την ανακούφιση των πυρόπληκτων

Μπροστά στην ανείπωτη φρίκη από τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα, το Μάτι, το Νέο Βουτζά και την Κινέτα σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Χίου αποφάσισε μέρος των εσόδων να διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό σε μια συμβολική ενέργεια για την ανακούφιση των πληγέντων.

Άφησε σχόλιο