Κοσμοήρωας

1

Το Pelineo.doc είναι ένα κανάλι μέσα από το οποίο η Έλενα Μαργαριτίδη και ο Γιάννης Μακριδάκης θα παρουσιάζουν μικρές κινηματογραφικές αποτυπώσεις της Χίου, προσεγγίζοντας την τέχνη της φύσης και των ανθρώπων της, με στόχο να προβάλλουν το άλλο πρόσωπο του νησιού.

Οι παραγωγές του Pelineo.doc αναρτώνται στο διαδίκτυο με ελεύθερη πρόσβαση. Μπορείτε, αν σας αρέσει το αποτέλεσμα και ο στόχος, να γίνετε συμπαραγωγοί ενισχύοντας οικονομικά το πρότζεκτ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο pelineo.doc@yahoo.com. Επίσης οι ιδέες και οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες.

Το πρώτο κινηματογραφικό αποτύπωμα που παρουσιάζουμε έχει τίτλο: Κοσμοήρωας. Πρωταγωνιστής ο Παναγής Λεωνής, ο οποίος είναι γεννημένος το 1922 στο χωριό Πυραμά της ΒΔ Χίου, όπου και κατοικεί μόνιμα. Παρουσιάζει στο Pelineo.doc το έργο του “Κοσμοήρωας”, το οποίο φιλοτέχνησε και αφιέρωσε στον συνομήλικό του και συνοδοιπόρο του στα ξερονήσια Μανώλη Γλέζο. Το γύρισμα έγινε στο σπίτι του την 25η Μαρτίου 2017.

Ένα κανάλι μέσα από το οποίο η Έλενα Μαργαριτίδη και ο Γιάννης Μακριδάκης παρουσιάζουν μικρές κινηματογραφικές αποτυπώσεις της Χίου, προσεγγίζοντας την τέχνη της φύσης και των ανθρώπων της, με στόχο να προβάλλουν το άλλο πρόσωπο του νησιού.

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. χρηστος ζαζοπουλος

    πολλα χαιρετισματα απο χρηστο και ναυσικα απο την περαια θεσσαλονικης . τετοια ντοκυναντερ ειναι πολυ χρησιμα .πολυ καλη ιδεα.πως μπορουμε να βοηθησουμε και για επομενα??? ναστε ολοι καλα.χηστος ναυσικα. ααα ναι.απολαυσαμε το τελευταιο σου βιβλιο και το ευαγγελιο.καλη απολαυση της ανοιξης

Άφησε σχόλιο