Γεύσεις που μας ενώνουν

0

Μια γιορτή συνύπαρξης με τις εθελοντικές κουζίνες να κερνούν όλους παραδοσιακό συριακό γλυκό
 
Γλυκά φτιαγμένα από ντόπιους εθελοντές και πρόσφυγες στο νησί μας κερνά σε όλους η Κοινωνική Κουζίνα και η Chios People’s Kitchen στην Πλ. Βουνακίου την Παρασκευή 16/6 το απόγευμα. Διαθέσιμο και ένα εξαιρετικό βιβλιαράκι με γεύσεις που μας ενώνουν.

Εδώ και αιώνες η θάλασσα της Μεσογείου είναι δρόμος πολιτισμών. Τα αρώματα και οι γεύσεις ταξίδεψαν και μαζί τους οι άνθρωποι με τις συνήθειές τους. Γύρω από ένα τραπέζι ξεπερνάμε όλα όσα μας χωρίζουν και ενωνόμαστε στη χαρά του μοιράσματος, αναφέρουν η Κοινωνική Κουζίνα Χίου και η Chios People’s Kitchen.

Έτοιμα τα γλυκά!

Oι δυο εθελοντικές ομάδες μας καλούν την Παρασκευή, 16/06/2017, από τις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Βουνακίου για να μας κεράσουν παραδοσιακό συριακό γλυκό, σε μια γιορτή συνύπαρξης και γνωριμίας.

Kαι δεν είναι μόνο το κέρασμα:

Το εξώφυλλο της έκδοσης

Παράλληλα ξεκινά και η διάθεση της καλαίσθητης έκδοσης με συνταγές από τη Μέση Ανατολή που επιμελήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα. Τις συνταγές έδωσαν δύο εξαιρετικές γυναίκες, προσφυγοπούλες από τη Συρία, η Όφφα και η Τζιχάν, που μένουν μήνες τώρα στο νησί μας.

Aπό τις πρώτες σελίδες του βιβλίου

Για περισσότερες γεύσεις και περισσότερα για το περιεχόμενο του βιβλίου… το απόγευμα της Παρασκευής στην πλ. Βουνακίου!

Μόνη πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια

Άφησε σχόλιο