Θανάσης – Σωκράτης επιτέλους μαζί επί σκηνής στη Χίο

0

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” η αναβληθείσα -λόγω κακοκαιρίας- συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι. Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε. Από την τελευταία τους εμφάνιση στη Χίο, στο Θέατρο Καστρομηνά για τον Θανάση και στο γήπεδο Καλαμωτής για τον Σωκράτη, έχουν περάσει πολύ περισσότερα χρόνια, οπότε η προσμονή είναι ακόμα μεγαλύτερη για τους φανατικούς φίλους των δύο μεγάλων καλλιτεχνών.

Η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 21:00. Τα εισιτήρια προπωλούνται στο περίπτερο του δήμου Χίου, στην πλατεία Βουνακίου, καθώς και στα καταστήματα Βενέτης, Πυξίδα, Πάπυρος, 44 Bar και Everest, με τιμή 15 ευρώ, όσο και στο ταμείο του γηπέδου.

Άφησε σχόλιο