«Η Ωραία Κοιμωμένη»… ξανά στο Ομήρειο

0

Ο Σύλλογος Γυναικών Χίου παρουσιάζει ξανά τη θεατρική παράσταση «H Ωραία Κοιμωμένη… Αλλιώς!» στο Ομήρειο το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 19.00. Μια ιστορία ενηλικίωσης για μικρούς και μεγάλους της Καλλιόπης Φύκαρη, σε σκηνοθεσία Χρυσής Πυτιανού.

Η Ωραία Κοιμωμένη ζει κάτω από την υπερπροστατευτικότητα των γονιών της. Γι ΄αυτό μέσα στον ύπνο της και στα όνειρά της, έρχεται αντιμέτωπη με φόβους και αλήθειες της. Θα τη βοηθήσουν να βρει τον εαυτό της; Όταν θα ξυπνήσει, θα είναι η ίδια; Θα παραμείνει το μικρό κοριτσάκι του Λέοντος και της Σουέλας ή θα γίνει η Σουλτάνα που θα πάρει τη ζωή στα χέρια της;

Οι απαντήσεις δίνονται με κέφι, συγκίνηση και χιούμορ, στο Ομήρειο το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 19.00 από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών. Είσοδος 5€ και μειωμένο εισιτήριο 3€.

Συντελεστές

Σκηνογραφική, Ενδυματολογική, Μουσική Επιμέλεια: Χρυσή Πυτιανού

Χορογραφία: Ασπασία Πετρά, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντία Φακίρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αμπαζή Στέλλα, Βαφειά Δέσποινα, Αλιάδας Γιώργος, Καλλησπέρη Μελίνα, Καλιμανά Κωστούλα, Κρεατσούλας Μιχάλης, Μανωλάκη Σαραντινή, Μπάκνη Νότα, Μανίκα Γωγώ, Κυριακόπουλος Γιάννης, Φραγκούλη Υπατία, Φακίρη Κωνσταντία, Πετρά Ασπασία, Πετράκη Αγγελική.

Άφησε σχόλιο