Κατατέθηκαν 111.930 υπογραφές κατά του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό

1
Ο Γενικός Διευθυντής μας (αριστερά) Δημήτρης Καραβέλλας παραδίδει τις υπογραφές στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αβραάμ Γούναρη
Ο Γενικός Διευθυντής της WWF (αριστερά) Δημήτρης Καραβέλλας παραδίδει τις υπογραφές στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αβραάμ Γούναρη

Σήμερα το πρωί παραδόθηκαν στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αβραάμ Γούναρη τις 111.930 υπογραφές κατά του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό που συγκεντρώθηκαν μέσα από την πλατφόρμα του AVAAZ.org σε έξι μόλις μέρες.

Στη συνάντηση που ακολούθησε στο Υπουργείο Οικονομικών, η οποία είναι αποτέλεσμα των πολλών σχολίων που κατατέθηκαν στη διαβούλευση, αλλά και της πρωτοφανούς κινητοποίησης δεκάδων χιλιάδων πολιτών, αντιπροσωπεία της WWF Ελλάς επανέλαβε όλες τις σοβαρές ενστάσεις που είχε θέσει και με την ανοιχτή επιστολή της προς τους βουλευτές. Οι εκπρόσωποι της WWF τόνισαν την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας ένα καλό θεσμικό πλαίσιο για τον αιγιαλό που θα δίνει έμφαση στη σωστή οριοθέτηση αιγιαλού και παραλίας και θα δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν επιτέλους οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων.

Από την πλευρά του το Υπουργείο Οικονομικών εξέφρασε την πρόθεση να επανεξετάσει ορισμένες διατάξεις μετά τις εκλογές.

Πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επιφυλακή και να συνεχίζουμε να πιέζουμε το Υπουργείο να αποσύρει το εγκληματικό αυτό νομοσχέδιο. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Συζήτηση1 σχόλιο

  1. Βαγγέλης Χαρίτος

Άφησε σχόλιο