Προβολή-εκδήλωση: Χίων Τόποι

0

Σε ένα φωτογραφικό ταξίδι με μουσική και ποιητικό λόγο, μας καλούν το απόγευμα του Σαββάτου 24/11 ο Κοινωνικός Χώρος Αντίβαρο και η Φωτογραφική Λέσχη Χίου


Ο Κοινωνικός Χώρος Αντίβαρο και η Φωτογραφική Λέσχη Χίου μας καλούν το Σάββατο 24/11, από τις 7 μ.μ., στο χώρο του Αντίβαρου (Καλοπλύτου 44) για «ένα διαφορετικό φωτογραφικό ταξίδι στο νησί μας, με μουσική και ποιητικό λόγο».

Όπως σημειώνουν στην πρόσκληση:

«Ένας αέναος κύκλος… Η ζωή και ο θάνατος. Η γέννηση και η φθορά. Η υπέροχη τραγικότητα της ομορφιάς και η επίγνωση της εγκατάλειψης. Τοπία ανθρώπων και τοπία-άνθρωποι που ανασύρονται από τη λήθη σε ένα φωτογραφικό μωσαϊκό με μουσική και ποιητικό λόγο. 

Οι ΧΙΩΝ ΤΟΠΟΙ μας καλούν σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας για το νησί μας, για τον εαυτό μας ως μέρος ενός τοπίου που αποσυντίθεται, αλλάζει, μεταμορφώνεται. Εικόνες ενός τόπου και όσων έζησαν και ζούνε σ΄αυτόν, που διεκδικούν τη μνήμη».

Μετά την προβολή, που περιλαμβάνει και ζωντανή απαγγελία, οι οργανωτές μας προσκαλούν να παραμείνουμε στο χώρο με φαγητό και ποτό (με ελεύθερη συνεισφορά) και μπόλικες αφορμές για συζήτηση!

Το σχετικό event στο facebook

Άφησε σχόλιο